Garage

Garage

Gespecialiseerd in 2dehandswagens

Alle recente 2dehandswagens worden onderworpen aan een onderhoud volgens de richtlijn van de constructeur, lakbehandeling van het koetswerk, reconditionering van het interieur, controlelijst van +/- 100 punten en een uitgebreide diagnose scan.


Wanneer u bij ons een wagen koopt geniet u 1 jaar wettelijke waarborg (uitbreiding mogelijk), is de wagen vergezeld van een Carpass document, zijn er geen slijtage onderdelen aan vervanging toe en krijgt u een degelijke uitleg over de werking van het voertuig / opties.


Wij garanderen u competitieve overnameprijzen en een klantgerichte dienst naverkoop met bijna 40 jaar ervaring!

Financiering 2dehands wagen

Financiering op maat

  • Klassieke financiering
  • Ballonfinanciering
  • FinanciĆ«le leasing / renting


Vraag naar de voorwaarden, wij overlopen graag samen met u de mogelijkheden.


Let op, geld lenen kost ook geld!

Team

Vaklui

{{ teammember.firstname }} {{ teammember.lastname }}

{{ teammember.children[0].title }}

Word jij onze nieuwe collega?

Leasing

Uw partner voor onderhoud en herstelling!

Autobedrijf Van Loocke maakt sinds meerdere jaren deel uit van het 1,2,3 Autoservice netwerk. Dit maakt het voor ons mogelijk aan voertuigen te werken die geleased worden bij KBC Autolease, Arval en LeasePlan.


U kan rechtstreeks of via de leasingmaatschappij een afspraak maken voor onderhoud en/of herstelling, dit binnen de week!

Er is tevens een wachtruimte met WiFi beschikbaar. We bespreken graag de 'haal & breng service' of 'gratis vervangwagen' met U wanneer wachten tijdens het onderhoud niet mogelijk is.


Tot binnenkort!